LUOTETTAVAA TOIMINTAA VAHVALLA OSAAMISELLA

Nyt LKV omaa nuoresta iästään huolimatta pitkän linjan kokemusta välitysalalla ja henkilöstömme eri osaamisalueet luovat yhdessä vankan perustan tulokselliselle kiinteistönvälitykselle. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja toimimme aina alan innovatiivisimpien toimintatapojen parissa pysyäksemme jatkossakin aallonharjalla. Meidän jokapäiväinen missiomme on yksinkertaistaa tuloksellinen asuntokauppa ja pitää se kuluttajalle mahdollisimman vaivattomana kokemuksena.

Yrityksemme omaa laajat kontaktit, jotka ovat aina toimeksiantajan käytettävissä. Tarvitset sitten välitystoiminnan lisäksi apua esimerkiksi asunnon tyhjennyksessä, muutossa, siivouksessa tai remontoinnissa, me autamme sinua. Toimiston oma lainopillinen osaaminen varmistaa sen, ettei suunnittelemattomia sivuaskelia välitystoiminnan kohdalla tule tapahtumaan.

Nyt LKV on Suomen Kiinteistönvälittäjät Ry:n jäsen. Jäsenyys on vakuutus toimintamme luotettavuudesta ja ammattitaidosta, jota ylläpidämme poikkeuksetta jokapäiväisessä toiminnassamme.

TEKIJÄT

Taneli Soila

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV

taneli@nytlkv.fi 0400 6066 33

Lue lisää

Tanelilla on nykyaikainen ja innovatiivinen ote välitystyöhön. Hän löytää asiakkailleen toimivan ratkaisun toimeksianto kerrallaan.

Nuoresta iästään huolimatta Tanelilla on kiinteistönvälityksestä vuosien kokemus ja hänet tunnetaan alalla hyvin niin kilpailijoiden kuin asiakkaidenkin keskuudessa.

Tanelin yritykseemme tuomaa parasta pääomaa ovat luotettavuus, tehokkuus ja positiivisuus.

Erkka Simolin

Yrittäjä

erkka@nytlkv.fi 044 7766442

Lue lisää

Erkka Simolin, digitaalisen markkinoinnin moniammattilainen varmistaa näkyvyyden ja tavoitettavuuden sähköisessä maailmassa.

Nyt LKV elää paitsi nyt, myös huomista, mitä tulee sähköiseen markkinointiin ja uusimpiin mahdollisuuksiin, joita ala suo.

YHTEYSTIEDOT

0400 6066 33
info@nytlkv.fi

Y-tunnus 2094732-2

nyt.lkv

Soita 0400 6066 33