LUOTETTAVAA TOIMINTAA VAHVALLA OSAAMISELLA

Nyt LKV omaa nuoresta iästään huolimatta pitkän linjan kokemusta välitysalalla ja henkilöstömme eri osaamisalueet luovat yhdessä vankan perustan tulokselliselle kiinteistönvälitykselle. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja toimimme aina alan innovatiivisimpien toimintatapojen parissa pysyäksemme jatkossakin aallonharjalla. Meidän jokapäiväinen missiomme on yksinkertaistaa tuloksellinen asuntokauppa ja pitää se kuluttajalle mahdollisimman vaivattomana kokemuksena.

Yrityksemme omaa laajat kontaktit, jotka ovat aina toimeksiantajan käytettävissä. Tarvitset sitten välitystoiminnan lisäksi apua esimerkiksi asunnon tyhjennyksessä, muutossa, siivouksessa tai remontoinnissa, me autamme sinua. Toimiston oma lainopillinen osaaminen varmistaa sen, ettei suunnittelemattomia sivuaskelia välitystoiminnan kohdalla tule tapahtumaan.

Nyt LKV on Suomen Kiinteistönvälittäjät Ry:n jäsen. Jäsenyys on vakuutus toimintamme luotettavuudesta ja ammattitaidosta, jota ylläpidämme poikkeuksetta jokapäiväisessä toiminnassamme.

TEKIJÄT

Taneli Soila

Kiinteistönvälittäjä, LKV

taneli@nytlkv.fi 0400 6066 33

Lue lisää

Tanelilla on nykyaikainen ja innovatiivinen ote välitystyöhön. Hän löytää asiakkailleen toimivan ratkaisun toimeksianto kerrallaan.

Nuoresta iästään huolimatta Tanelilla on kiinteistönvälityksestä vuosien kokemus ja hänet tunnetaan alalla hyvin niin kilpailijoiden kuin asiakkaidenkin keskuudessa.

Tanelin yritykseemme tuomaa parasta pääomaa ovat luotettavuus, tehokkuus ja positiivisuus.

Mika Palmgren

Oikeustieteen lisensiaatti, varatuomari

mika@nytlkv.fi 0400 526 840

Lue lisää

Nyt LKV:lla työskentelevä lakimies Mika Palmgren kantaa mukanaan osaamista monilta eri juridiikan aloilta, joihin kuuluvat myös kiinteistökauppa ja sopimusoikeus.

Vahva juridinen osaaminen erottaa Nyt LKV:n monista muista välitystoimistoista ja tuo niin myyjille kuin ostajille turvaa kaupantekoon.

Erkka Simolin

Markkinointijohtaja

erkka@nytlkv.fi 044 7766442

Lue lisää

Erkka Simolin, digitaalisen markkinoinnin moniammattilainen varmistaa näkyvyyden ja tavoitettavuuden sähköisessä maailmassa.

Nyt LKV elää paitsi nyt, myös huomista, mitä tulee sähköiseen markkinointiin ja uusimpiin mahdollisuuksiin, joita ala suo.

YHTEYSTIEDOT

Kaskenkatu 17, 20700 Turku
0400 6066 33
info@nytlkv.fi

Y-tunnus 2094732-2

Kaskenkatu 17

nyt.lkv

Soita 0400 6066 33