LUOTETTAVAA TOIMINTAA VAHVALLA OSAAMISELLA

Nyt LKV omaa nuoresta iästään huolimatta pitkän linjan kokemusta välitysalalla ja henkilöstömme eri osaamisalueet luovat yhdessä vankan perustan tulokselliselle kiinteistönvälitykselle. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja toimimme aina alan innovatiivisimpien toimintatapojen parissa pysyäksemme jatkossakin aallonharjalla. Meidän jokapäiväinen missiomme on yksinkertaistaa tuloksellinen asuntokauppa ja pitää se kuluttajalle mahdollisimman vaivattomana kokemuksena.

Yrityksemme omaa laajat kontaktit, jotka ovat aina toimeksiantajan käytettävissä. Tarvitset sitten välitystoiminnan lisäksi apua esimerkiksi asunnon tyhjennyksessä, muutossa, siivouksessa tai remontoinnissa, me autamme sinua. Toimiston oma lainopillinen osaaminen varmistaa sen, ettei suunnittelemattomia sivuaskelia välitystoiminnan kohdalla tule tapahtumaan.

Nyt LKV on Suomen Kiinteistönvälittäjät Ry:n jäsen. Jäsenyys on vakuutus toimintamme luotettavuudesta ja ammattitaidosta, jota ylläpidämme poikkeuksetta jokapäiväisessä toiminnassamme.

YRITTÄJÄ

Taneli Soila

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV

taneli@nytlkv.fi 0400 6066 33

Lue lisää

Otteeni välitystyöhön on nykyaikainen, innovatiivinen ja alati kehittyvä. Löydän asiakkaideni asunnonvaihtotarpeisiin ratkaisun toimeksianto kerrallaan.

Nuoresta iästäni huolimatta tarjoan välityspalveluita jo yli kymmenen vuoden kokemuksella ja kiinteistönvälittäjänä parhaat luonteenpiirteeni ovat luotettavuus, tehokkuus ja positiivisuus.

YHTEYSTIEDOT

0400 6066 33
info@nytlkv.fi

Y-tunnus 2094732-2

nyt.lkv

Soita 0400 6066 33