OSTOTOIMEKSIANTO VOI OLLA RATKAISU UNELMAKODIN LÖYTÄMISEEN

Oletko etsinyt itsellesi asuntoa jo pidemmän aikaa, mutta toiveitasi täyttävää kohdetta ei tunnu löytyvän markkinoilta? Oletko kenties todennut, ettei aikasi riitä seuraamaan asuntomarkkinaa päivittäin ja että kiinnostavimmat kohteet ovat niin kilpailtuja, että on vaikea ehtiä reagoimaan riittävän nopeasti? Ostotoimeksianto voi olla ratkaisu unelmakodin löytämiseen.

OTA YHTEYTTÄ

Ostotoimeksianto on ostajan ja välitysliikkeen välinen sopimus, jossa etsittävän kohteen kriteerit määritellään ostajan haluamalla tavalla. Kriteerit voivat olla hyvin yksityiskohtaisia taikka pääpiirteisiä, kuten esimerkiksi tietyn taloyhtiön kahden ylimmän kerroksen kolmiot tai vaihtoehtoisesti kaikki kolmiot valituilta postinumeroalueilta.

Ostotoimeksianto on kanava kohteisiin, joita ei julkisesta myynnistä löydy ja jopa kohteisiin joiden myyntiä omistaja ei ole vielä edes harkinnut. Ostotoimeksiannon kautta vältät tarjouskilpailun muiden ostajaehdokkaiden kanssa ja esimerkiksi ehdollisten ostotarjousten tekeminen onnistuu joustavammin.

Nyt LKV suosittelee ostotoimeksiantoa erityisesti korkean kysynnän kohteista kiinnostuneille ja niille asunnonhakijoille joilla on erityisiä toiveita korttelin, kadun tai taloyhtiön suhteen.

Ostotoimeksiannossa ostaja maksaa välityspalkkion. Nyt LKV:lla ostotoimeksiannon välityspalkkiot ovat aina kiinteitä euromääräisiä palkkioita. Ostotoimeksiannon minimipalkkio on 3 100 € (sis. alv. 24 %). Palkkio erääntyy maksettavaksi vain, jos kohde löytyy välitysliikkeen toimesta. Sopimus on voimassa yleensä 2-4 kuukautta, mutta se voidaan myös purkaa mikäli toimeksiantaja löytää kohteen toista kautta tai on päättänyt lopettaa asunnon etsimisen. Ostotoimeksianto ei sido toimeksiantajaa mihinkään, eikä ostettavaksi tarjottavasta kohteista tarvitse tehdä ostotarjousta.

EIKÖ ETSIMÄSI KOHDE OLE JUURI NYT MARKKINOILLA?

Aktiiviselle asunnonhakijalle erilaiset hakuvahdit ovat varmasti tulleet tutuksi ja isompien asuntoportaalien tarjoamat vahdit ovat ehdoton työkalu vilkkaan asuntomarkkinan seurantaan. Välitysliikkeiden omat hakuvahdit eroavat asuntoportaalien vastaavista siten, että välitysliikkeen vahti antaa tiedot kohteesta jo ennen julkista myyntiä. Moni Nyt LKV:n kohde vaihtaa omistajaa jo ennen julkista myyntiä, siksi on suositeltavaa täyttää hakuvahti ja liittyä kohteista ennakkotietoja saavaan sisäpiiriin.

OLETKO ASUNTOFLIPPAAJA?

Nyt LKV:n ainutlaatuisten hankintakanavien myötä olemme erinomainen yhteistyökumppani aktiiviselle asuntoflippaajalle. Useat kohteistamme ovat alkuperäiskuntoisia huoneistoja, jotka ovat potentiaalisia tilinteon paikkoja taitavalle remontoijalle. Täytä asuntovahti ja valitse etsittävän kohteen kunnoksi flippikohde.

ASUNTOVAHTI

Täytä alla oleva lomake niin pidämme sinut ajantasalla, kun kriteerisi täyttävä kohde tulee myyntiin. Näin saat kohteistamme tiedon jo ennen julkista myyntiä.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat tästä

/span>

nyt.lkv

Soita 0400 6066 33